Overgang Selfservice Applicatie naar MyXedule

Overgang Selfservice Applicatie naar MyXedule
13 januari 2023 Windesheimstoring
Wanneer:
30 januari 2023 hele dag
2023-01-30T00:00:00+01:00
2023-01-31T00:00:00+01:00
Waar:
W2212 0286

Beste collega’s,

Op maandag 30 januari wordt de Selfservice Applicatie (SA) vervangen door een nieuwe applicatie MyXedule (MyX).  Op de SA kun je als medewerker jouw rooster of het Plan van Inzet bekijken.

De SA is te bereiken door op het icoontje ‘Rooster (Xedule)’      te klikken op Sharenet of via het volgende webadres: Start – Selfservice Portal (xedule.nl)

 

Wat?

De Selfservice Applicatie zal worden vervangen door een nieuwe applicatie MyXedule (MyX). In MyX ga je dan het rooster en het Plan van Inzet terugvinden. Het grootste verschil tussen de twee applicaties is dat de vormgeving en uitstraling anders is geworden.

Wil je alvast de nieuwe MyX applicatie bekijken, maak dan gebruik van de volgende link MyX.

Waarom?

De SA is een aantal jaar in gebruik door Windesheim en nooit aangepast door de leverancier Visma Advitrae. De leverancier heeft een nieuw platform ontwikkeld: MyX. Deze werkt beter op mobile devices, zoals telefoons en tablets. Daarnaast sluit MyX beter aan bij de transitie naar student gedreven onderwijs met eigen leerroutes.

Wie?

De overgang naar MyX heeft gevolgen voor alle medewerkers van Windesheim die gebruik maken van de SA. Alleen medewerkers maken gebruik van de SA. Het heeft geen gevolgen voor de publicatie van roosters voor studenten.

Hoe?

IVT zal zorgen dat het juiste webadres wordt ingesteld onder de icoon ‘Rooster (Xedule)’ op Sharenet. Door op de icoon te klikken, wordt er automatisch een nieuwe pagina geopend.

Mocht je gebruik maken van het webadres voor de SA dan zorgt de leverancier dat je automatisch gerouteerd naar het nieuwe webadres van MyX.

Wanneer?

Op maandag 30 januari wordt de SA uitgezet en vervangen door MyX.

Wat verandert er niet?

In het MyX kun je nog steeds het rooster en het Plan van Inzet terug vinden. Ook blijft het voor de mogelijk om de beschikbaarheid van medewerkers uit te vragen via MyX.

Vragen/ Opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe applicatie MyX maak dan een melding in TOPdesk, zodat we deze kunnen beantwoorden.